Pekpik VPN hesabınızı silin
Hesabınızı ve verilerini istediğiniz zaman silebilirsiniz. Silme işlemi geri alınamaz.
Uygulamadan silin
- Pekpik VPN’i açın ve Hesap sayfasına gidin.
- Hesabi Sil seçeneğine dokunun veya tıklayın ve onaylayın.
Hesabi Sil seçeneği, e-postanız bağlandıktan sonra görünür. Pekpik’i misafir olarak kullanıyorsanız hesabınızı aşağıda açıklandığı gibi e-postayla silin.
Adım adım talimatlar bu yardım makalesinde yer alır. Seçeneği göremiyorsanız uygulamayı güncelleyin veya aşağıdaki e-posta yöntemini kullanın.
E-postayla silin
Uygulamayı açamıyorsanız hesabınıza bağlı e-posta adresinden privacy@pekpik.com adresine e-posta gönderin ya da Hesap sayfasındaki Destek ID’nizi ekleyin. İşlem tamamlandığında size onay veririz.
Neler silinir
Hesabınız, bağlı e-postanız, cihazlarınız, bağlantı ve kullanım kayıtlarınız, ödülleriniz ve geri bildirimleriniz canlı sistemlerimizde silinir veya kimliksizleştirilir. Bazı ödeme ve hak kayıtları, muhasebe, dolandırıcılığın önlenmesi veya yasal nedenlerle gerektiğinde saklanabilir. Yedeklerdeki kopyalar, bu yedeklerin süresi dolduğunda kaldırılır. Gizlilik politikamıza bakın.
Abonelikleri ayrıca iptal edin
Hesabınızı silmek App Store aboneliğinizi iptal etmez. Yeniden ücretlendirilmemek için önce Apple ID ayarlarınızdan aboneliği iptal edin. Nasıl iptal edilir.